Lady Ballers (2023)

Lady Ballers Další název

 

Uložil
Samanthe Dát hlas překladateli Dát hlas uloženo: 17.12.2023 rok: 2023
StaženoTento měsíc: 1 Celkem: 171 Naposledy: 14.5.2024
Další infoPočet CD: 1Velikost: --- typ titulků: srt FPS: 24
Verze pro Lady.Ballers.2023.1080p.DW.WEB-DL.AAC20.H264-WYH Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
Verze:
1080p.DW.WEB-DL.AAC20.H264-WYH

Nápověda k titulků:

Body positivity - Je filozofie, která zdůrazňuje důležitost přijímání a milování vlastního těla takového, jaké je. Cílem body positivity je posunout společenské normy krásy a podporovat rozmanitost tělesných tvarů, velikostí a vzhledů. Jenže body positivity může nepřímo podporovat obezitu, protože “moje obézní tělo mám ráda, jsem sexy a nechci to měnit”, i když obezita je spojena s řadou zdravotních problémů.

Boomer - Člověk mající negativní názory na mladší generace nebo techniku.
Okay, boomer - Ironická odpověď. Ukázka:
- Dnešní mladí jen čumí do mobilů!
- Okay, boomer (Jo jasně, boomere)

Bud Light - Narážka na nepovedenou reklamní kampaň s transgender influencerkou Dylan Mulvaney, po které klesly prodeje.

Caitlyn Jennerová - Před změnou pohlaví byla známá jako Bruce Jenner, významný atlet v letech 1970 a 1980. Získal zlatou medaili v desetiboji na Letních olympijských hrách v roce 1976 v Montrealu, což bylo jedno z jeho největších sportovních úspěchů. Veřejně oznámila svou identitu transgender ženy v roce 2015.

Cancel culter - Kultura zrušení - je fenomén, který popisuje tendenci ve společnosti k veřejnému odsuzování nebo "rušení" jednotlivců nebo organizací za jejich názory, chování nebo prohřešky.

Dysforie - Je stav emočního nepohodlí nebo nespokojenosti. Tento termín se často používá v psychologii a psychiatrii k popisu negativních emocí, nespokojenosti nebo nepříjemného stavu mysli. Např. když jedinec zažívá nepříjemné pocity nebo nesoulad mezi přiděleným pohlavím při narození a vlastním vnímáním vlastního genderu.

Davida - Ženská verze jména David.

Hau - Indiánský pozdrav.

Heteropaternální - Termín se vztahuje k situaci, kdy se ženě narodí bratrská (neidentická) dvojčata a každé z nich má jiného biologického otce.

Jeffrey Epstein - Jeffrey Epstein byl americký finančník a investiční bankéř. Jeho jméno je spojeno se skandálem sexuálního vykořisťování nezletilých a obchodování s lidmi. V roce 2019 spáchal sebevraždu ve vězení, ale některé konspirační teorie tvrdí, že to byla vražda.

Epsteinův ostrov - Ostrov Little Saint James v Karibiku se stal středem kontroverzí kvůli obviněním z obchodování s lidmi a sexuálního zneužívání nezletilých, které byly spojovány s Epsteinovými nelegálními aktivitami.

Fat shaming - Je termín, který se používá k popisu negativního a ponižujícího chování nebo komentářů směřujících k lidem s nadváhou nebo obezitou.

Neurodivergentní - Osoba, která je neurodivergentní, může mít různé neurobiologické odlišnosti, jako jsou autismus, ADHD, dyslexie nebo další neurovývojové odchylky.

Münchhausenův syndrom v zastoupení - Je psychiatrický termín používaný k popisu situace, kdy jedna osoba, obvykle pečující o jinou (např. matka a dítě), způsobuje nebo předstírá fyzické nebo psychické problémy u té druhé. Toto chování je považováno za formu zneužívání nebo manipulace a může mít vážné následky pro oběti.

PTSD - Posttraumatická stresová porucha.

Shirts and skin - v titulkách “tričko a bez trička” - Jsou dva týmy, a aby se rozlišili, jeden tým hraje s dresy/tričky a druhý hraje bez.

Skoliosexualita - Je přitažlivost k osobám, které jsou transgenderové nebo nebinární.

Superfekundace - Dochází k němu, když se uvolní ještě druhé vajíčko během stejného menstruačního cyklu. Toto druhé vajíčko je oplozeno spermií jiného muže během dalšího pohlavního styku, který proběhne během krátké doby po oplození prvního vajíčka.

Transage - Věková identita osoby se liší od jejího biologického věku.
IMDB.com
Kinobox

Trailer Lady Ballers

Titulky Lady Ballers ke stažení

Lady Ballers
Stáhnout v ZIP Lady Ballers
titulky byly aktualizovány, naposled 28.12.2023 12:38, historii můžete zobrazit

Historie Lady Ballers

28.12.2023 (CD1) Samanthe  
17.12.2023 (CD1) Samanthe  
17.12.2023 (CD1) Samanthe Původní verze

RECENZE Lady Ballers

18.12.2023 11:54 pass1234 odpovědět
bez fotografie
Děkuji
18.12.2023 9:45 passenger odpovědět
bez fotografie
díky moc!!
18.12.2023 7:00 sisulienka odpovědět
bez fotografie
vďaka

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB




 


Zavřít reklamu