The Lincoln Lawyer (2011)

The Lincoln Lawyer Další název

Obhájce

Uložil
bez fotografie
Velkotlamka Dát hlas překladateli Dát hlas uloženo: 26.5.2011 rok: 2011
StaženoTento měsíc: 0 Celkem: 11 054 Naposledy: 6.1.2024
Další infoPočet CD: 1Velikost: 1 924 407 296 B typ titulků: sub FPS: 25
Verze pro The.Lincoln.Lawyer.2011.R5.FULL.LINE.AC3-5.1.HQ.Hive-CM8 Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
sedí i na verzi
The.Lincoln.Lawyer.2011.READNFO.R5.LiNE.XviD-FiRMA
IMDB.com

Titulky The Lincoln Lawyer ke stažení

The Lincoln Lawyer
1 924 407 296 B
Stáhnout v ZIP The Lincoln Lawyer

Historie The Lincoln Lawyer

Zatím žádná historie ani nové verze těchto titulků

RECENZE The Lincoln Lawyer

18.7.2011 18:21 MikeNewman odpovědět
bez fotografie
nenašly by se titulky načasované na verzi dvdrip xvid-ice? díky moc za info...
19.6.2011 0:35 jarekz odpovědět
bez fotografie
Díky!!
13.6.2011 17:16 tacit odpovědět
bez fotografie
The.Lincoln.Lawyer.2011.480p.BRRip.XviD.AC3-EVO
Prosim o precasovanie na tuto verziu, dakujem.
2.6.2011 22:00 Zorro33 odpovědět
bez fotografie
vdaka a sedia aj na The Lincoln Lawyer[2011]R5 Line XviD-ExtraTorrentRG
1.6.2011 20:30 tech_sisqa odpovědět
bez fotografie
dekujiiiiiiii :-)
1.6.2011 19:59 millanno odpovědět
bez fotografie
Dík...
31.5.2011 19:20 buwol odpovědět
bez fotografie
vdaka;;
31.5.2011 15:28 ivush odpovědět
Chci podekovat Velkotlamce za titulky. Jinak, vím, že jste si psali do fóra a nechci tady dávat své názory na inteligenci či neinteligenci. Moc titulků jsem zatím nepřeložila a taky jsem jich několik uložila ve špatné formě a byla přesvědčená, že jsou v dobré. Vidra mě upozornil způsobem, jakým by to udělal každý, kdo je na nějakou práci sám a lidi mu pořád dělají ty samé chyby-docela odměřeně. Ale tak sakra, dělá daleko víc než všichni uživatelé tady dohromady (většina asi jen stahuje). Taky jsem brblala pod fousy, když jsem byla okřiknuta, ale myslím, že všichni bychom si to brblání měli nechat pro sebe. Takže dík + samozřejmě velké díky pro hlawouna, Araziela, Jingspiral, Hoqwarts a podobné! :-)) (Sorry jestli něco z toho bylo řečeno na fóru, přiznám se, že jsem příspěvek nečetla.)
31.5.2011 12:32 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
Ligo68: velectěný inteligente, omlouvám se, když se hájím v tom, když o mně šíříš sprosté lži. opravdu jsem si dovolil asi velmi mnoho, ale prostě to nemám rád. lži jsou lži, říká se, že kdo lže, ten krade a kdo krade, může i zabít. u mě je lhář spodina společnosti a lidský parazit. se slušností to opravdu nemá naprosto nic společného, takže se za ní zkoušíš schovávat zbytečně, když ses vybarvil už na začátku ;-)
31.5.2011 12:31 Araziel odpovědět
Ligo68: Z nas tri tipuji tebe, kdyz nejsi ani schopny spravne opsat muj nick ;-)
31.5.2011 12:03 Ligo68 Prémiový uživatel odpovědět
A zasa len urážky a urážky a dokola stále to isté. Mna ale nikto neprekukol...Tieto Vaše urážlivé a siahodlhé úvahy svedčia iba o jednom. U nás sa vraví "bez vetra sa ani lístok nepohne" každý kričí ked mu niekto šlape na otlaky. Len neviem kto z nás troch, Vidra a Azariel, je väčší idiot...A páni skludnite hormony, ten Váš premium server a ani vy dvaja inteligenti, mi vôbec nestojíte za to aby som sa tu viac s vami dotahoval. Prajem Vám vela štastia. Možno ho naozaj budete potrebovať. ...:-)
31.5.2011 9:58 fredikoun odpovědět
Vím, jak z toho bludného kruhu ven. Vážně. Napíšu to za 15min do fora.
31.5.2011 9:25 Araziel odpovědět
Ligo68: Ja chapu, ze to nerad poslouchas, mne by se take nelibilo, kdyby me nekdo takhle prokoukl. Na druhou stranu, mne se zase nelibi tvoje vyhrozovani. Co si o sobe myslis? Co myslis tim "nekdo jako Ty"? Ja jen napsal tvuj nazor na tebe a to z toho, jak tu nehorazne lzes a vydavas to za svou pravdu. A to delaji idioti. Takze jedina rozumna uvaha je, ze kdyz se nekdo chova jako idiot, pise jako idiot a projevuje se jako idiot, existuje skoro jistota, ze to take idiot bude. A za me osobne, lhar je pro me mnohem horsi, nez idiot.
31.5.2011 9:15 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
Ligo68: celé tohle vzniklo, protože si myslíš, že víš všechno nejlépe a šíříš tady hloupé lži. na boha si zdá se tedy hraješ ty. pouze jsem tě na to tvé chování upozornil, abys tyto fantasmagorie dál nešířil, očividně s tím máš ale problém...
řeknu to znovu a jednoduše: žádné titulky schválně nezdržuji na prémiovém serveru za účelem, aby si lidé kupovali prémiový účet (navíc to postrádá veškerou logiku, když z toho nic nemám). taková politika serveru není a každé titulky na nový film se schvalují co nejdříve. mimochodem z toho důvodu je i jiný přístup k překladatelům, kdy většina ověřených překladatelů má automatické schvalování a jejich titulky se schvalují ihned. tito pravidelní překladatelé stojí za většinou titulků na serveru.
takže tvé chování je opravdu hloupé. opravdu se chováš jako idiot, tak s tím prosím přestaň!
31.5.2011 8:27 Ligo68 Prémiový uživatel odpovědět
Araziel: Velmi nerád počujem ked niekto ako Ty nazýva idiotom. Neviem či nevieš čítať, ale celé to vzniklo preto že adminvidra si myslí že na tomto serveri je boh a to ho opravnuje nazývat ludí ktorí majú iný názor ako má on. Nikoho som neurazil žiadne krivé a sprosté slovo nepadlo z mojej strany. Za to že mám svoj názor, ktorý sa Vám páni nepáči, ma tu nik urážať nebude, to Vám garantujem.
30.5.2011 22:02 hlawoun odpovědět
Nemůžu si pomoct, ale musim se taky zapojit. Jsem přesvědčenej, že prémiový server opravdu vznikl u urychlení a zvýšení přístupnosti. A i kdyby byla pravda, že má i úkol zvýšit procento platících uživatelů, co je na tom špatnýho? Provoz něčeho tak mamutího, jako je titulky.com, něco stojí. A ty samí lidi, kteří tady nejvíc řvou a nejsou ochotný zaplatit ani ne tři stovky za rok, by řvali ještě daleko víc, kdyby něco nefungovalo.

A co se týče Admina: jestli stojí provoz serveru (schvalování) jen na něm, to je věc, do který nám prostým uživatelům nic neni. Dělat tuhle práci je hodně nevděčnej úkol, já bych to dělat asi nechtěl, donekonečna a pořád učit ignoranty jak se vyplňují názvy při uploadu, kde najdou jaký vysvětlivky atd. a pak ještě poslouchat (číst) nadávky, běžte někam. Vidra to dělá dobře, buďme rádi za něj, jinej by se vám na to dávno vy**al. To je asi důvod, proč je sám. Ne pro svůj dobrej pocit, ale kvůli takovejm idiotům, jejichž zvratky člověk může číst v diskuzích (teď zdaleka nemám na mysli jen tuhle, jsou i daleko horší). A že mu dochází trpělivost a opravdu občas neodpovídá zrovna dle dvorský etikety? Viz o pár řádků výše.
30.5.2011 21:19 Araziel odpovědět
Ligo68: To, ze neznas pravidla serveru je bud proto, ze jsi tu novy nebo proste proto, ze jsi ignorant a liny si je precist. Tvoje retorika ve smysli "jen pratelske upozorneni"... mi evokuje, ze je ti bud 12 let, nebo jsi stary mafian... ovsem s rozumem toho dvanactileteho. A to, ze se tu prezentujes jako idiot, je proste fakt a vztekat se muzes, jak chces, ale tim to jen podporujes...
30.5.2011 21:14 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
Ligo68: ano, titulky schvaluji pouze já. a představ si, dělám to zadarmo ve svém volném čase. takže si stůj za čím chceš. já si za svými reakcemi rovněž postojím ;-) návod ty ode mě nečekej, když budeš chtít, na stránkách si ho najdeš. odmítám ti věnovat více svého volného času.
30.5.2011 21:10 Ligo68 Prémiový uživatel odpovědět
ADMIN_ViDRA: vidím že to s Tebou pohlo a konečne si niečo dal do placu. Ale Tvoj alibizmus o tom ako si ma nazval asi neobstojí, u mňa určite nie. Slovo "vyhrážať" nieje podla mňa na mieste. Osobne som to bral iba ako radu, aby si zvažoval slová voči mojej osobe.
Za tým čo som napísal si stojím a taký mám na danú vec názor, ktorý mi Ty, chvála bohu, vziať nemôžeš. Ty si jediný admin ktorý na tomto serveri schvaluješ? To by sa mi zdalo trošku silná káva. Aby server s takouto kapacitou stál na tom či máš od piatku do nedele prístup k internetu alebo nie. To sa mi tiež nezdá dost pravdepodobné!? No a užívateľ HQS, ak si si nevšimol, ma hodil do jedného vreca s Tebou!!! A ešte posledná vec, prosím daj nám obyčajným užívatelom návod ako sa dá využit bezplatne prémiový server aby sme sa v budúcnosti nemuseli spoliehať na Tvoj prístup k internetu a mohli si stiahnuť titulky aj neschválené. Samozrejme Ti za to vopred ďakujem za seba i iných.
30.5.2011 20:07 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
Ligo68: předně bych tě poupravil, že jsem tě nikde nenazval idiotem. bylo řečeno, že se chováš jako idiot. pokud to chceš přeložit, znamená to, že se chováš hloupě a nevhodně... a vyhrožování si můžeš strčit tam, kam slunce nesvítí (neschovávám se za anonymitu, mé jméno i adresu lze vcelku snadno vygooglovat :-) ).
a proč je tvé chování hloupé? protože jsi nikde nepsal svůj názor, psal jsi to jako fakt: "Tak aby Vám bolo jasno, admin to robí schválne, lebo...". Tak aby to tobě bylo jasné, od pátku jsem byl pracovně pryč a mimo dosah internetu, vrátil jsem se v neděli a pln elánu schvaloval (po přečtění takovýchto idiotských konspiračních teorií). takže ne, nedělám to naschvál a prosím, nešiř tady takovéhle lži (chytil se jich potom uživatel HQS, který navázal sprostým gestem).
prémiový server vznikl kvůli velké zátěži tohoto serveru. nevím, jak často jsi sem chodil, ale server byl často přetížen a nedalo se s ním moc dělat. proto se nyní titulky nahrávají na jiný server (aby byla zaručena dostupnost překladatelům, protože opravdu není nic příjemného, když chce překladatel nahrát své titulky a díky přetížení nemůže. zároveň aby bylo možno schvalovat titulky kdykoli, protože u přetíženého serveru opět nešlo schvalovat, tedy vcelku zásadní problém). a jak bylo řečeno, prémiový server můžou lidé využívat i zdarma, pokud chtějí.
30.5.2011 19:54 Ligo68 Prémiový uživatel odpovědět
ADMIN_ViDRA Vôbec si sa nevyjadril k mojej otázke, to je poprvé. A podruhé, čo z toho čo som napísal ta viedlo k tomu nazvat ma idiotom??? apropo...ver mi, byt tebou, nečinil by som tak nerozvážne a nazýval ma idiotom. Niekedy ani skrytá identita za "ADMIN_ViDRA" nepostačí na to aby účinok minul svoj ciel. Ale k veci. Vysvetli teda, ako som urazil tvoju osobu a server mojim názorom? A ešte Ta poprosím vysvetlil zmysel prémiového serveru. Myslím že som otázky položil zrozumitelne a jednoducho.
30.5.2011 19:13 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
Ligo68: milý Ligo68, když se někdo chová jako idiot, pouze jsem ho slušně upozornil, aby tak nadále nečinil. je to hloupé a urážlivé vůči mé osobě a serveru.
30.5.2011 17:59 Ligo68 Prémiový uživatel odpovědět
Milý pán admividra. Neviem kto si a čo si, ale tvoja poznámka ohladom idiotov, sa mi nepáči. Slušne som napísal svoj názor o ktorom som presvedčený. Nechápem tvoju narážku a neviem z akého titulu si dovoluješ niečo také? A ak sa dá, ako píšeš ( prémiový server lze využívat i zdarma ;-) ) tak mi potom vysvetli zmysel toho serveru. A ty ako admin by si mal ísť prikladom a nie sa tu povyšovat a urážat slušných ludí.
uploader30.5.2011 6:48 Velkotlamka odpovědět
bez fotografie
ADMIN_ViDRA: Omlouvám se, nechtěla jsem ti zbytečně přidělávat práci, zatím nemám s přečasy moc zkoušeností. Příště se polepším :-)
29.5.2011 23:34 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
HQS, Ligo68: nedělejte zde prosím ze sebe idioty. děkuji. (a speciálně pro Ligo68: prozradím ti malé tajemství. prémiový server lze využívat i zdarma ;-) )
29.5.2011 23:31 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
Velkotlamka: jedny titulky smazány jako duplicitní. nenahrávej prosím titulky s prakticky stejným časováním víckrát.
ještě bych si dovolil vzkaz člověku Matus Macej: nelži! (omg)
29.5.2011 16:54 HQS odpovědět
Tak nech si taky vynucovaci sposob strci na iste nemenovane miesto a ty Ligo68 takisto. ,,!,,
Tu su v prilohe precasovane titulky na verziu:
The.Lincoln.Lawyer.2011.RC.BDRip.NEW.FULL.LINE.XVID.AC3-5.1.HQ.Hive-CM8
Vsetky zasluhy idu inak Velkotlamke, titulky su jej preklad, iba moj precas. (presnot nie je uplne 100%)
ENJOY movie, bez dalsieho cakania a platenia za premium...

příloha The.Lincoln.Lawyer.2011.RC.BDRip.NEW.FULL.LINE.XVID.AC3-5.1.HQ.Hive-CM8.sub
29.5.2011 16:38 Ligo68 Prémiový uživatel odpovědět
Tak aby Vám bolo jasno, admin to robí schválne, lebo každý kto si to chce stiahnuť z prémioveho serveru musí PLATIŤ ! Lebo málo majú z reklám, preto vymysleli prémiový účet. A každý kto chce z prémiového serveru stahovati, musí pekne platiti.
29.5.2011 12:16 HQS odpovědět
Tak to moze jedine Velkotlamka, lebo ona ich ma. Inak cakaju v premiovej sekcii na schvalenie uz od 26.5... nechapem co administrator robi... ak to nestiha, tak nech si zozenie pomoc, kludne by som so schvalovanim helpol aj ja, len aby ludia nemuseli cakat ako teraz... :-(
29.5.2011 8:41 HQS odpovědět
ja viem, ale do prilohy ku komentaru alebo uploadnut niekde inde a dat link :-) .. ale ako chces :-)
uploader29.5.2011 8:40 Velkotlamka odpovědět
bez fotografie
HQS: to nejde, sem je uloží admin až po schválení,
ale teď se dají stáhnout na prémiovém serveru
29.5.2011 8:35 HQS odpovědět
Nemohla by si ich prosim uploadnut aj sem aspon pokym sa nechvalia? Lebo to trva strasne dlho a niektori sa nevieme dockat, kym ten film uvidime... :-)
uploader29.5.2011 8:12 Velkotlamka odpovědět
bez fotografie
henryparcel: hotovo, čekají na schválení
28.5.2011 21:33 henryparcel odpovědět
bez fotografie
může to prosím někdo přečasovat na The.Lincoln.Lawyer.2011.RC.BDRip.NEW.FULL.LINE.XVID.AC3-5.1.HQ.Hive-CM8 ?? nesedí
28.5.2011 21:23 HQS odpovědět
na The.Lincoln.Lawyer.2011.RC.BDRip.NEW.FULL.LINE.XVID.AC3-5.1.HQ.Hive-CM8 NESEDIA!
Co trepes VanillaIceCream?
28.5.2011 18:19 mir1 odpovědět
bez fotografie
Ako to, že cez Media Player Classic idú ale cez Gom Player nie?
28.5.2011 15:38 MValentovic odpovědět
bez fotografie
díki moc za preklad ;-)
uploader28.5.2011 8:58 Velkotlamka odpovědět
bez fotografie
Odeslala jsem přečasované titulky, které sedí na verze The.Lincoln.Lawyer.2011.RC.720p.BluRay-x264-TDP a The.Lincoln.Lawyer.RC.BDRip.XviD.LiNE.AC3-FLAWL3SS, čekají na schválení
ZUBR: tyhle mi na verzi R5.LiNE.XviD.AC3-Rx sedí
FREDDY SANCHEZ: sedí mi i na verzi R5 READNFO XviD IMAGiNE
uploader27.5.2011 22:30 Velkotlamka odpovědět
bez fotografie
Přečasy budou, mějte strpení :-)
27.5.2011 21:04 Narazin odpovědět
bez fotografie
dik za title
27.5.2011 20:33 M@rty Prémiový uživatel odpovědět
Jde i na The Lincoln Lawyer 2011 720p BRRiP LiNE XViD - IMAGiNE.
27.5.2011 18:42 vincekn Prémiový uživatel odpovědět
Díky
27.5.2011 17:03 Scaty odpovědět
bez fotografie
Díky
27.5.2011 15:58 dobko13 odpovědět
bez fotografie
Poprosim precasovat na The.Lincoln.Lawyer.2011.720p.RC.BDRip.XviD.LiNE.AC3-FLAWL3SS
27.5.2011 15:37 VanillaIceCream odpovědět
sedí na The.Lincoln.Lawyer.2011.RC.BDRip.NEW.FULL.LINE.XVID.AC3-5.1.HQ.Hive-CM8
27.5.2011 14:09 zubr odpovědět
Please přečas na verzi The.Lincoln.Lawyer.2011.R5.LiNE.XviD.AC3-Rx
Díky moc :-)
27.5.2011 10:28 marioIII odpovědět
bez fotografie
v daka
27.5.2011 8:47 dodo.watt odpovědět
bez fotografie
gracias kamo :-D
27.5.2011 8:41 lgsoft odpovědět
bez fotografie
Dik, ale na verziu The.Lincoln.Lawyer.2011.RC.720p.BluRay.x264-TDP nesedia, poprosim precasovat
27.5.2011 8:21 edylux113 odpovědět
bez fotografie
Díky.
27.5.2011 7:14 beatdown odpovědět
bez fotografie
Vrele diky za preklad. Je potreba prepsat soubor titulku na format srt, protoze puvodne jsou ve formatu sub.

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB


Registrace
HLEDÁNÍ

Seriály

Filmy/jednotlivé titulky

VZKAZY Z FÓRA
A kam patří dva měsíce neschváleny přečas? Do toho kontaktního formuláře, nebo na tvůj email vidrasi
Vida, tak už i schváleno, to byla tedy rychlost:)
Veľmi pekne ďakujem že si sa do toho pustil a prajem nech sa pri preklade darí a ide ti to od ruky.:
VOD 29. dubna
titulky nejsou schváleny - špatně, titulky jsou schváleny - špatně. titulky jsou ti schváleny v den
Super :)
Tohle je podle mého špatný přístup. Hodně špatný...
:-) Není tu nic co psát.
https://premium.titulky.com/?action=detail&id=0000398183
Tohle mi prostě nepřijde fér... Je to zbyt
Tak odesláno.Prípadne to napíš po anglickyZadaj si toto isté do Googlu
Jaké doporučujete stránky na torrenty nejlepší?
Love-Lies-Bleeding-2024-1080p-WEB-h264-ETHEL-TGx
Pozrel som si trailer a film si určite rád pozriem s tvojimi titulkami :)
The.Dry.2.Force.of.Nature.2024.German.DL.EAC3.1080p.AMZN.WEB.H265-ZeroTwo
Titulky v Anglictine
Vermines.2023.FRENCH.HDR.2160p.WEB.H265-FW jde to normálně najít.
Někde kde bych mohl stáhnout 2160p verzi?
Diky moc! ... najst nieco take, na konci profilu to bolo aj pre Poirota spanielska dedina! ... volak
Hmm,od prosince 2023 a stale 20% .Co na to Vidra?Opravdu zajimave ale uz o preklad nemam zajem a mys
Má to v profilu.
... ozaj ... volakedy tu bola funkcia prispiet prekladatelovi na PayPal, kam to zmizlo ??? ... rad b
Zdravím, Chairman má český dabing, takže to dělat nebudu,
ten Impact vypadá dobře, takže ho určitě
Ahoj. A anglické title, nevěděl bys?
V postapokalyptickém světě klany bojují mezi sebou, aby získaly zbývající zásoby Ridexu, protilátky,
Všude;-)Trailer by nebyl? Nebo nějaké informace?na"WS"?
kde?


 


Zavřít reklamu