Death Sentence (2007)

Death Sentence Další název

Rozsudek smrti

Uložil
bez fotografie
Johnny1 Dát hlas překladateli Dát hlas uloženo: 26.1.2008 rok: 2007
StaženoTento měsíc: 0 Celkem: 1 915 Naposledy: 21.5.2021
Další infoPočet CD: 1Velikost: 1 564 641 280 B typ titulků: srt FPS: 25
Verze pro Death.Sentence.2007.UNRATED.DVDRip.Xvi-DORA.avi Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
Opravil jsem chyby lehce přečasoval a předělal z dvoudiskové verze na jednodiskovou Death.Sentence.2007.UNRATED.DVDRip.Xvi-DORA.avi
IMDB.com
Kinobox

Titulky Death Sentence ke stažení

Death Sentence
1 564 641 280 B
Stáhnout v ZIP Death Sentence

Historie Death Sentence

Zatím žádná historie ani nové verze těchto titulků

RECENZE Death Sentence

7.6.2008 14:49 ethnik odpovědět
bez fotografie
to si akoze niekto mysli, ze ked zmaze t tohto Webu DVDrip titulky tak film v angline prestane existovat alebo ja neboda pojdem do kina alebo si kupim origo DVD lebo nemam k tomu titulky? Nebudte k smiechu. Petr.Cemus celkom pekne, ze mas svoje idealy a nebojis sa zaspinit ruky tu priamo v doupeti samotneho dábla ale prepac je to trochu pateticke, Don Quijote.
2.6.2008 22:04 marian1984 odpovědět
bez fotografie
Totalny shit. Nechápem ako niekto môže takto niečo zvorať. Thei´re at school = su doma. Fakt super. Ale predsa to bolo na niečo dobré. Zistil som, že na 90% tie titulky vôbec nepotrebujem.
13.4.2008 20:57 fush3r odpovědět
bez fotografie
Death.Sentence[2007][Unrated.Edition]DvDrip[Eng]-aXXo
sedí to i na tento release.
10.2.2008 17:15 deputy odpovědět
bez fotografie
Tak sem ten film videl, ale rad bych ho taky pochopil. Nehodil byste mi nekdo ty titulky z dvd na mail deputy@centrum.cz ?
29.1.2008 2:31 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 75201


Fajn, tak to si celkem rozumime (i co se tyce nasich sbirek). Jen bych na zaveru zaverecneho zaveru :-) teto debaty poznamenal, ze nepatrim k distributorovi, ale ke studiu, co disk authoruje na zakazku. Jen hajim svou praci a dabingoveho studia, takze o obchodni politice a strategii byste se musel pobavit spise se samotnymi zastupci distributora (kteri se ale bohuzel na netu moc nevyskytuji). A o tom naroku za 5 listku z Eastern Promises na titulky taky. :-)
28.1.2008 22:46 dragon-_- odpovědět
bez fotografie

reakce na 75175


Na kinoripech se shodneme. Ja osobne uz jsem tak "daleko", ze pokud je ohlaseny HD DVD nebo Blu-ray, tak cekam na rip z neho (pokud nejde do kina). To se vam asi libit nebude, nicmene je to vlastne vase chyba. Teda vase uplne ne, protoze hollywoodsky studia se sem moc nehrnou s HD nabidkou a jediny Sony to tlaci na trh dost agresivne, i kdyz to tu nemuze vydelavat. Nicmene HD filmy se u nas prakticky sehnat nedaji a tudiz to resi internet. Mam HD projektor a kvalitni domaci kino a ackoliv jsem driv filmy kupoval (viz. sbirka mych 400 originalnich DVD), tak ted nemam co kupovat, takze taham filmy z netu. Nebudu tu rikat, ze bych to nedelal, kdyby to bylo postaveno mimo zakon, protoze jsou zpusoby, jak se proti odhaleni ucinne branit, ale pirati maji proste lepsi nabidku. Jak jsem psal, staci dvakrat kliknout a mam spusteny film. Jinak co se tyce toho parazitovani na piratstvi ze strany vyrobcu elektroniky. Najdete si na netu novy multimedialni prehravac Emgeton TViX - je to pristroj velikosti maleho DVB-T tuneru a lze do neho vlozit HDD, pripojit k nemu externi HDD/mechaniku, pripojit ho do pocitacove site ci ho zapojit primo do pocitace. TViV prehrava video ve vsech moznych formatech vcetne x264, do ktereho jsou ripovany filmy z Blu-raye a HD DVD. Podporuje 1080p rozliseni a nacita externi titulky. Jestli tohle neni masinka pro pirata, tak uz nevim :-). Je to proste site na miru presne lidem, co stahuji filmy z netu, obzvlast tem, co maji televizi ci projektor s HD rozlisenim. Tu masinku chtel jeden kamos pred Vanocemi koupit, ale vyrobce dodavky z tovarny v Asii beznadejne vyprodal :-). Dve a dve si asi date dohromady sam. Kazdopadne...jak jste napsal. Nema cenu v debate pokracovat v techto podminkach. Jen bych na zaver poznamenal, ze ty titulky, co jste odsud nechali smaznout, se stejne rozsirili dal na netu a myslim, ze mate rozhodne dulezitejsi veci na praci nez kvuli par radkum textu obepisovat miliony webu. Budte rozumni. Dovolavat se v tehle pripadech ruky zakona nema cenu a nechavat tu neco smazat taky ne. Ja byl v kine nedavno s 5ti lidma na Vychodnich prislibech, ktery mate v distribuci. Myslim, ze za tech 7 stovek, co jsme dali za listky, si tech par titulku zaslouzime.
28.1.2008 21:29 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 75085


"Novinovy" prodej je pouze dalsi z alternativ, jak udrzet distributorskou sit v nejake rovine, rozhodne to neni to nejlepsi reseni, pro vsechny strany. Vetsina vasich nazoru je v rozumnych, ale pro rozumnejsi debatu by to chtelo spise jine forum, v tomto valecnem poli to skutecne nikam nepovede. (A k tahani titulku ke kinoripum: Koukat na kinoripy (kdyz uz to clovek nemuze pred kinem vydrzet) mi prijde HODNE mimo, takze nevim, k cemu by mi byly. Pokud minu film v kine, tak si pockam na DVD. Co si pamatuji, tak titulky ke kinoripu jsem si stahnul snad jen ke Cloverfieldu, protoze jsem chtel videt, jak si s par pasazemi lidi poradili z odposlechu, v kine mne titulky ve sve zkratkovite vystiznosti hodne potesily, chtel jsem videt srovnani. Porusuji tim snad neco, kdyz si na serveru o titulcich stahuji titulky k volnemu uziti?)
28.1.2008 21:19 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 75069


Toho vymazu si take vazim. Chapu, ze to ostatnim prijde jako zcestny pozadavek a akorat je to nastve, ale ja to klidne podstoupim, at si zanadavaji, ale dokud to nebude uvolneno k volnemu pouziti, skutecne to tu nema co pohledavat. Co se tyce nove ochrany, je zamerena na cilove zakazniky a uzivatele "shrink-urovne" apod... Na ty efekt ma. Jak jsem jiz drive napsal, zadna ochrana neni neprolomitelna (nikdy jsem to zde ani jinde netvrdil), jde jen o to, jak dlouhodobe a jak efektivni dokaze byt.
28.1.2008 9:54 dragon-_- odpovědět
bez fotografie

reakce na 75085


Jeste bych jenom na okraj poznamenal, ze Core X2 se miji ucinkem. Naprosta vetsina lidi uz nechodi do pujcoven, aby si DVD kopirovali, ale stahuji je z netu, protoze rychlosti pripojeni stale rostou a moznost stahovat ma stale vetsi mnozstvi lidi. Na netu jsou ale uz DVDRka bez ochran upravena do podoby DVD5. Pirati vzdycky najdou cestu, jak film ripnout (viz. Next, ripy byly na netu drive nez bylo mozne DVD ripnout pomoci AnyDVD ci DVDFabu), takze nema vyvijeni nove ochrany moc logiku. To ji delate kvuli par lidem z piratske komunity, kteri ji stejne prolomi? Obycejny clovek uz se s tim mrcasit nebude, stahne si to zkratka z netu. Do pujcoven chodili lidi pred 2-3 lety. V ty dobe mela byt Core X2 nasazena. Dnes uz je situace uplne jina...jdete trosku s krizkem po funuse :-).
28.1.2008 9:08 dragon-_- odpovědět
bez fotografie

reakce na 75060


Tohle je zdroj pro sledovani toho, jaky film je na siti? No sorry, ale to bych cekal, ze se aspon vetrete do nejaky torrentovy komunity nebo neco takovyho. Na druhou stranu...jestli si tohle prectou nejaky skutecni pirati, tak maj zase o neco klidnejsi spani :-D.
28.1.2008 8:00 dragon-_- odpovědět
bez fotografie

reakce na 75067


Jiste, tahle debata nema smysl, protoze jsme dva nesmiritelne tabory. Ale proc? Protoze pouzivate zkostnately zpusob distribuce, ktery vubec neodpovida soucasnemu trhu. Legislativa, ani filmova studia nestihaji reagovat na rychlost v digitalnim vyvoji. Hollywood mel 10 let na to neco udelat s novym fenomenem zvanym "piratstvi", nejak se mu prizpusobit, ale neudelal nic. Misto toho, aby cele situace vyuzili nejak ve svuj prospech, tak zastrasuji lidi, vymysleji nove ochrany, ktere nakonec skodi nejvic tem, co si koupi originalku. Kdyz si stahnu Blu-ray rip z netu, tak ma prakticky stejnou kvalitu jako puvodni Blu-ray, ale staci jednou kliknout a divam se na film. Spusteni originalniho Blu-raye trva na pocitaci zhruba 2 minuty, na stolnim prehravaci i 5 (stopoval jsem si to). Nehlede na to, ze se vetsinou ten film vejde na DVD. Piratstvi je mnohem vic user friendly. Verte mi, ze kdybyste vy prisli s lepsi nabidkou, byť za penize (rozumne penize), lidi by meli zajem si originalky kupovat. Muzu vam garantovat, ze jako majitel 400 originalnich DVD (zainvestoval sem do nich mezi lety 2000-2004 nekolik set tisic), bych si filmy v HD kupoval. Jenze v dnesni dobe nemuze stat Blu-ray 899 KC, jak ho nabizi Bonton, ale 150 KC, aby si ho koupily masy a masy mely duvod prejit na novou technologii. Jiste, Blu-ray je novy, tak stoji vic, ale jde o to, ze s tim, jak je dany system distribuce nyni nastaveny, nelze predpokladat, ze by treba behem dvou tri let ten Blu-ray tech 150 KC stal. Podivejte se na novinove stanky, i relativne nove filmy jsou tam za 50 KC. Proc? Protoze si to koupi tisice lidi misto par stovek, ktere kupuji DVDcka za 5 kilo. Dalsi vec je, ze piratstvi je jednim z hlavnich duvodu, proc je DVD technologie tam, kde dnes je. Na piratstvi visi v dnesni dobe obrovske mnozstvi vyrobcu elektroniky (zcela jiste vsichni by mely obrovske ztraty, kdyby piratstvi ze dne na den zmizelo). Myslite si, ze by se prodavali tak dobre MP4 prehravace s podporou videa ci MP3 playery, kdyby si lidi nemohli stahovat hudbu ci filmy z netu? Kdyby mel nekdo ripovat audio CD, prevadet ho do MP3 a teprve potom kopirovat do pameti prehravace, tak bude mit MP3 player par lidi. Takovy proces je zdlouhavy a otravny. Neni user friendly. Zatimco nakliknout par set megabajtu MP3 a pak je 5 minut pred odchodem z domova hodit do prehravace, to je jina. Diky piratstvi respektive moznosti kopirovat DVD ma dnes doma DVD prehravac skoro kazdy a obrovske mnozstvi lidi ma treba v Praze sluchatka v usich, kdyz jde po ulici. Jeste pred 10ti lety clovek tolik lidi poslouchajich hudbu venku nevidel. Zisky z prazdnych DVD, CD, z elektroniky vyrobene v Asii za par korun jsou obrovske a vydelavaji na tom nejvetsi giganti, kteri maji vetsinou i filmove studio. Hlasi sice ztraty z jedne oblasti, ale z druhe maji zisky 5x vetsi. Jiste, na piratstvi trati mensi studia a nezavisle produkce, ale takovy uz je zakon dzungle. Pokud ma spotrebitel moznost si neco sehnat zadarmo, tak si to urcite nepujde za 4 kila koupit. A vy byste na to meli nejak reagovat. Napr. legalnimi downloady filmu v odpovidajici kvalite za primerenou cenu. A samozrejme zadne DRM (stejne jde odstranit). Download filmu bez DRM bych videl tak maximalne za 100, pricemz by to jeste chtelo akci, ze kazdy osmy film je zdarma apod. Provadet distribuci stejnym zpusobem jako v roce 1990 s VHS je opravdu mimo.
28.1.2008 7:40 dragon-_- odpovědět
bez fotografie

reakce na 74983


Pokud vim, tak tady nekdo zminil, ze nekdo od vas tu sosa titulky ke kinoripum. Mozna primo vy, takze tim jste u me skoncil a nejaky Core X2 je stejne k smichu.
28.1.2008 2:16 M@rty Prémiový uživatel odpovědět

reakce na 75067


Urcite mate pravdu, ale musim podotknout, ze u jineho serveru s titulky byste asi s vymazem neuspel. A co se tyka "nove" ochrany, tak nevim. Nezda se, ze by ripperum delala nejaky problem :-).
28.1.2008 1:46 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 75065


Pokud o tom nevite, tak DVD bylo chraneno ochranou Core X2, kterou jako firma vyvijeme a je o dost ucinejsi nez klasicke bezne pouzivane. Samozrejme neni stoprocentni, ale svuj ucel plni. To je nas zpusob boje s piratstvim, ktere se neda samozrejme zcela vyhladit, ale alespon zpomalit. Bohuzel si lide neuvedomuji, ze kdyz si nikdo v CR nekoupi originalni disk, tak nebude duvod, aby ho distributor vydaval... a tim padem ani nebude moznost nejake titulky ripnout. Narazim na to bedovani s nekvalitnim prekladem a cekani na kvalitni titulky z DVD. Pak to tady muzou vsichni distributori zabalit. Ale mate pravdu, tato debata je nesmyslna, jako vetsina na toto tema na internetu. Jsme proste dva nesmiritelne tabory. Takze timto koncim a v diskuzi pokracovat nehodlam.
28.1.2008 1:16 M@rty Prémiový uživatel odpovědět

reakce na 75062


Kdybyste radsi pane Cemus bojoval proti samotnemu DVD filmu na netu, ale Vy resite pitome titulky.
28.1.2008 1:10 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 75030


To mi je ale jaksi jedno. Muzu si tu psat, co chci, pokud se chovam slusne, nikoho nenapadam a neporusuji mistni pravidla.
28.1.2008 1:08 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 75059


To je ten nejsirsi uhel pohledu. Je samozrejme jasne, ze nikdo z ciziny nebude zasahovat proti webu, na kterem jsou lokalni preklady jeho dila. Na to nemaji cas a nikomu v cizine tim nevznikna ztrata, ze si nekdo napr. americky film preklada do cestiny. Ztrau ma pouze ten majitel prav, ktery ma na svem produktu cestinu, tj. cesky distributor. Harry Potter je trochu jiny priklad, tam jde o pretvoreni celeho dila, titulky jsou jen jedna cast, bez nich jde porad o obraz a zvuk, ktery zustava v puvodni podobe (neresim kompresi). Pokud ale v CR/SR nekdo z autoru vystopuje sve dilo, ktere je verejne nabizeno zdarma bez povoleni autora (ci jine osoby vlastnici prava), tak je logicke, ze si bude hajit sve.
28.1.2008 1:03 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 75026


Pokud myslis stranky jako "titulky.com", tak jednak sleduji, co kdo preklada, jak kvalitne apod... (proti puvodnim prekladum nic nemam, ty jsou autorskym dilem autora a dava je sem volne k dispozici) a druhak sleduji, zda "neunikly" dalsi ripnute titulky. Pokud myslis tuto konkretni stranku, tak se venuji diskuzi. Pro monitorovani stavu sireni ripu DVDcek v podobe DivXu je to idealni zdroj i pro vyrobce DVD. Jeste nejaky dotaz?
28.1.2008 1:00 bigbadabum odpovědět

reakce na 74983


vsetky titulky na tomto webe porusuju autorsky zakon, nielen tie ripnute z dvd... to je to iste, ako nemoze niekto len tak zobrat napr. original knizku harryho potera a prelozit ju do slovenciny alebo cestiny. musi mat na ten preklad povolenie od autora.
27.1.2008 20:48 kancirypaci odpovědět
Petre ty svoje moudra si schovej, pac nevim kdo je na ne zvedavej
27.1.2008 20:06 Desperado odpovědět

reakce na 74983


Tak čo tu preboha robíš na týchto stránkach? Špehuješ? Nie je to trochu pokrytectvo?
27.1.2008 16:07 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 74910


Ripnute titulky z DVD jsou stejne poruseni autorskeho zakona a poskozeni distributora jako samotny rip / kopie filmu. Tecka.
27.1.2008 9:02 dragon-_- odpovědět
bez fotografie

reakce na 74732


Ackoliv na to ma autor pravo :-), tak me prijde vylozene trapnej. Ja delam taky preklady, i kdyz ne titulku, a lidi si moje texty taky kopirujou, ackoliv by nemeli. Nicmene by me v zivote nenapadlo kvuli tomu delat halo. Nekdo je holt deb*l a nekdo ne no :-). Asi tak bych to videl.
26.1.2008 15:04 Desperado odpovědět

reakce na 74732


Aha, tak je to.
26.1.2008 13:42 petr.cemus odpovědět
bez fotografie

reakce na 74729


Duvod je ciste pravni, porusovani autorskeho prava. To je dosti konstruktivni. Je mi lito.
26.1.2008 12:21 M@rty Prémiový uživatel odpovědět

reakce na 74729


No ja myslim, ze kdyz to napise spoluautor, co ty titulky vytvoril pro DVD, tak neni co resit.
26.1.2008 12:14 Desperado odpovědět

reakce na 74728


A dôvod bol osobný alebo konštruktívny?
26.1.2008 12:09 Kroenen odpovědět
bez fotografie

reakce na 74725


Byly smazány na žádost autora.
26.1.2008 11:44 Desperado odpovědět
Len tak mimochodom: čo sa stalo s tými ripnutými z DVD, že tu už nie sú?

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB


Registrace
HLEDÁNÍ

Seriály

Filmy/jednotlivé titulky

VZKAZY Z FÓRA
VOD 7.5.Super :-)VOD 1.5.
River 2023 1080p BluRay x264 DTS-WiKi
River 2023 1080p Japanese BluRay HEVC x265 BONE
Film jsem před pár týdny viděl, takže vím. :)
Textu je tam minimum.
Text písní souvisí s příběhem. Ve filmu jsou i další vložené texty - citáty, název firmy, popisky na
Asphalt.City.2023.720p.AMZN.WEBRip.800MB.x264-GalaxyRG
Blood.for.Dust.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264
Blood For Dust 2023 1080p AMZN WEB-DL DDP5 1 H 264-BYNDR[TGx]
Late.Night.with.the.Devil.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-FLUX-HI.srt
Late.Night.with.the.Devil.2023.1080p.WEB.H264-SATAN[TGx]
anglické titulkyTo není pravda.
Přesně tak. Od 8.května budou seriál na D+ přidávat, a buď tam budou CZ titulky ihned nebo velmi brz
Ak to bude len v zahranici, tak tam ceske nebudu.
Už to mám stiahnuté, ale díky za ochotu.
Tohle je jinak na řádku 547. Oddělovače dialogů jsou taky špatně.


Můj mozek a tvá odvaha...

odpad
Otazka stojí tak, či sú k tomuto filmu vôbec potrebné titulky. Večer si ho pozriem a ak nezabudnem,
Moc díky předem.
To znamená, že pokud někdo do té doby neudělá české titulky z anglických, že by to šlo ripnout ty če
cz
Wicked.Little.Letters.2023.2160p.WEB-DL.DDP5.1.DV.HDR.H.265-FLUX
Hundreds.of.Beavers.2024.1080p.AMZN.WEBRip.DDP2.0.x265.10bit-GalaxyRG265
Sweet.Dreams.2024.2160p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.265-FLUX
Une.Affaire.D.Honneur.2023.FRENCH.1080p.WEB.H264-SEiGHT
VOD 27.4.napis mi sukromne, poslem ti...Hammarskjold.2023.SWEDiSH.1080p.WEB.H264-EGENoutside is four key ;)


 


Zavřít reklamu