ESPN SportsCentury Chuck Bednarik (1999)

ESPN SportsCentury Chuck Bednarik Další název

 

Uložil
M7797M Dát hlas překladateli Dát hlas uloženo: 17.5.2019 rok: 1999
StaženoTento měsíc: 0 Celkem: 8 Naposledy: 21.5.2020
Další infoPočet CD: 1Velikost: 171 014 047 B typ titulků: srt FPS: 29,97
Verze pro Chuck.Bednarik.YTRip.AC3.x264-MAJO Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
Chuck Bednarik - prvorodený syn slovenských prisťahovalcov do USA z obce Široké v Prešovskom okrese, bol jedným z najlepších hráčov amerického futbalu v histórii. Známy je hlavne tým, že ako posledný hráč vôbec hral v NFL celé zápasy, či už v útoku alebo obrane - preto ho aj volali "Last of the Sixty Minute Men". Hrával na pozíciach centra a linebackera, v rokoch 1949 a 1960 vyhral s Philadelphiou Eagles NFL. V päťdesiatych rokoch bol dlhodobo vedený ako nejlepší center ligy, dokonca bol neskôr vyhlásený za najlepšieho centra prvých 50-tich rokov profesionálneho futbalu. Za jeho tvrdý a "nepriestupný" štýl hry ho volali aj "Concrete Charlie". V roku 1967 bol uvedený do siene slávy NFL. Mimo futbalu sa preslávil ako veterán druhej svetovej vojny, v ktorej pôsobil v leteckých jednotkách pri bombových útokoch na Nemecko, za čo získal po vojne vysoké vojenské vyznamenania.

Titulky som prekladal z odposluchu za pomoci anglických automatických YouTube titulkov. Bol to môj prvý pokus o odposluch z angličtiny, prepáčte mi, prosím, za chyby, ktoré sa pri preklade zaiste vyskytli. Budem veľmi rád za každú pomoc pri skvalitnení tohto prekladu.
Rovnako budem veľmi rád, ak by sa niekomu podarilo zohnať lepšiu nahrávku tohto dokumentu. Chuck Bednarik bola tak výrazná športová osobnosť medzi Slovákmi v USA, že si určite zaslúži pripomenúť si ho aj na Slovensku, príp. v ČR. Je veľká škoda, že tuná o ňom ľudia prakticky nikdy nič nepočuli.

Za release chcem veľmi poďakovať majovi0007, ktorý čo najlepšie upravil nahrávku, ktorá sa nachádza na YouTube. Ešte raz vďaka :-)
Release sa nachádza na ulož.to.
IMDB.com
Kinobox

Titulky ESPN SportsCentury Chuck Bednarik ke stažení

ESPN SportsCentury Chuck Bednarik
171 014 047 B
Stáhnout v ZIP ESPN SportsCentury Chuck Bednarik

Historie ESPN SportsCentury Chuck Bednarik

Zatím žádná historie ani nové verze těchto titulků

RECENZE ESPN SportsCentury Chuck Bednarik

17.5.2019 23:16 majo25 odpovědět
Ďakujem. Si ma navnadil, takže som zvedavý. :-)

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB




 


Zavřít reklamu