Grey's Anatomy S09E06 Second Opinion (2012)

Grey's Anatomy S09E06 Second Opinion Další název

Chirurgové 9/6

Uložil
bez fotografie
Jumpstar Hodnocení uloženo: 17.11.2012 rok: 2012
StaženoTento měsíc: 0 Celkem: 3 151 Naposledy: 25.7.2019
Další infoPočet CD: 1Velikost: 269 093 395 B typ titulků: srt FPS: 23,976
Verze pro Greys.Anatomy.S09E06.HDTV.x264-LOL Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
A teď nás opět čeká jeden týden pauza...

Enjoy ;-)
IMDB.com

Titulky Grey's Anatomy S09E06 Second Opinion ke stažení

Grey's Anatomy S09E06 Second Opinion (CD 1) 269 093 395 B
Stáhnout v jednom archivu Grey's Anatomy S09E06 Second Opinion
Ostatní díly TV seriálu Grey's Anatomy (sezóna 9)

Historie Grey's Anatomy S09E06 Second Opinion

Zatím žádná historie ani nové verze těchto titulků

RECENZE Grey's Anatomy S09E06 Second Opinion

16.1.2013 1:44 EvaSlovic odpovědět
bez fotografie
Dakujem velmi pekne za tvoj cas a namahu! Anglictina nie je spanielska dedina pre mna, ale v medicine som uplne stratena, takze stahuj titulky od teba ako diva :-) MOC DAKUJEM!!!!!
1.12.2012 21:36 Kamulla12 odpovědět
děkuji moc :-)
25.11.2012 15:12 renata77 odpovědět
bez fotografie
ďakujem
18.11.2012 20:53 hlivojeda odpovědět
bez fotografie
Super, díky moc!
18.11.2012 18:02 lena83 odpovědět
bez fotografie
díky moc :-)
18.11.2012 16:57 Luca287 odpovědět
bez fotografie
moooooc děkujiiiiii :-))
18.11.2012 16:56 andreah odpovědět
bez fotografie
diky
18.11.2012 16:28 marunka07 odpovědět
bez fotografie
hurááá! děkujeme! :-)
18.11.2012 13:38 brunetka odpovědět
bez fotografie
Skvělá práce, díky moc.
18.11.2012 12:58 zahla odpovědět
bez fotografie
děkuji
18.11.2012 11:55 berkamp odpovědět
bez fotografie
Děkuji
18.11.2012 11:12 Petulca007 odpovědět
bez fotografie
Děkuju :-)
18.11.2012 11:07 C.oo odpovědět
bez fotografie
Děkuji mockrát :-)
18.11.2012 9:57 Niludno odpovědět
bez fotografie
Moc děkuji!
18.11.2012 9:13 Jimmk odpovědět
bez fotografie
děkuji.:-)
18.11.2012 8:19 jitule1 odpovědět
bez fotografie
Velké díky :-))
18.11.2012 8:02 ktrn odpovědět
bez fotografie
díky :-)
18.11.2012 7:56 vilsn odpovědět
bez fotografie
Dííky moc..:-)

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB


Registrace
Pokročilé hledání
VZKAZY Z FÓRA
Prosím o preklad tohoto TV show, nikde na internete nieje preklad a zaslúžilo by si to titulky :)
jinak i tobě nejdou počty. pokud nahraješ titulky 17.8. v noci, tak dnes to není 8. den od nahrání,
Titulek je na tom dobře. Oba děkujeme za optání.
Napiš několika lidem, ať si zařídí premium účet. A vi dva si doužijte dovolenou. ;)
Zdravím, nemohl by někdo někam nahrát tureckou verzi S02E04. Já jsem sehnal pouze francouzskou. Titu
Výborně hodnocený seriál z bankovního prostředí. Neměl by prosím někdo chuť na překlad?
děkuji moc, že jsi se toho ujal :)
žádosti o schválení na fóru ignoruji a neřeším. řeším, proč se tady uživatel Zimcik1 zapojuje do dis
Kvituji vznik titulků, ale ví se, v čem je problém se schvalováním? Už je to přece jen doba (a dosav
Kvalitný preklad zaručený diki Méďo tešíme sa :)
Dnes je 8.den od nahrání na titulky.com. Kdy budou prosím titulky nahraný? Psalo mi několik lidí pro
Titulky jsou ok, ale bylo by fajn kdyby jsi přeložil HC titulky v obraze.
titulky k Avalanche Sharks byly nahrány 22.8. a ty 23.8. píšeš, že už to tam visí přes 3 dny. prosím
Děkuji pěkně za překlad a těším se na další díly!!
Už jen dva díly a je to. Děkuji předem a hlavně vydržet!!
Respekt! Naber síl na dovolenke pre úspešné dokončenie prekladu!
Dobrý den. Ráda bych ten seriál viděla, ale nemůžu nikde najít videa. Můžete mi prosím poradit? Veli
na dovolené patrně nejezdíš jen ty...
Určitě vydržím, díky moc za veškerou práci a ochotu s tím!
2x jsem psal do kontaktního formuláře a nic
Už jsou k dispozici anglické titulky a ČT bude od září vysílat zřejmě dabované. Bylo by super, kdyby
Alright, alright, woo-hoo.... a stav titulku?
Žádný TC už roky nevznikají, všechno je digitál. Tzn ta tvoje verze je taky natočená kamerou.
pozri na verziu The.Lion.King.2019.V2.720p.HDHDTC-H264.AC3.ADDS.CUT.AND.BLURRED.Will1869 :) oveľa le
Francie, začátek 15. století. Děj se odehrává za stoleté války mezi Anglií a Francií. Hlavní hrdinka
Chtěl by to někdo přeložit?
Starý jí zablokovali, protože někdo napráskal, že má odkazy na videa. Ó, ta nesmrtelná teta. Mně jde
Bezva, u ní vím, kam si zajít ;-) Jen jsem teda neobjevila její připravovaný překlady. Její starý we
Hledám nějakou alternativu programu na úpravu titulků pro macOS. Jubler po upgrade na 10.14.6 přesta
Hlavně nemusí lidi, kteří spoléhají na jeden zdroj a jsou líní googlit. Je to její volba a není jedi