Oasis: Supersonic (2016)

Oasis: Supersonic Další název

Supersonic

Uložil
bez fotografie
patmull Dát hlas překladateli Dát hlas uloženo: 25.12.2016 rok: 2016
StaženoTento měsíc: 0 Celkem: 235 Naposledy: 30.1.2024
Další infoPočet CD: 1Velikost: 881 344 000 B typ titulků: srt FPS: -
Verze pro Oasis.Supersonic.2016.720p.BluRay.x264-[YTS.AG] Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
Moje verze titulků. Titulky, které zde jsou nejsou ideální, snažil jsem se, aby tyhle byly výstižnější, vtipnější a hlavně, ať není překládán i chybný obsah původních anglických titulků.

facebook.com/HlaskyRockovychHvezd

Poznámky:
*Bonnie Langford je herečka, která se proslavila hlavně díky dětským rolím.
Benny Hill byl britský komik.
Dalglish je skotský bývalý fotbalista a svého času trenér Manchester City.
IMDB.com

Titulky Oasis: Supersonic ke stažení

Oasis: Supersonic
881 344 000 B
Stáhnout v ZIP Oasis: Supersonic

Historie Oasis: Supersonic

Zatím žádná historie ani nové verze těchto titulků

RECENZE Oasis: Supersonic

uploader12.1.2017 17:37 patmull odpovědět
bez fotografie

reakce na 1031108


Já si dovolím oponovat. Chápu, že je slov v některých momentech příliš a uvědomoval jsem si to při překladu, ale...:

1.) Tohle je především dokument, kde se toho na obrazovce často moc neděje, takže si myslím, že by neměl být takový problém stíhat titulky - zatím si z těch, od kterých jsem měl zpětnou vazbu nikdo nestěžoval. Raději jsem to udělal takhle, než aby se vytratil vtip. Ale chápu, že ti kteří nečtou tak rychle, popř. chtějí více vnímat obraz, s tímhle budou mít problém.
2.) To kdo mluví je tam jen v prvním momentě daného protagonisty, obávám se, že z obrazovky by se nedalo jinak jméno pochytit.
3.) Ten zbytek by se měl opravit, ale zase takové velké vady to nejsou.

Neříkám, že je to ideální, ale nesouhlasím s tím, že jsou titulky nepoužitelné. Vidělo to už spoustu lidí, včetně lidí, kteří se nejsou zvyklí dívat na filmy s titulkami a nikdo si nestěžoval.
Koneckonců myslím, že lepší než druhé titulky na tomhle webu, které jsou sice lépe stylizované pro čtení, ale kde jsou převzaty chyby z anglických titulků - titulky jsou sice podle originálu správně přeloženy, ale je tam někdy něco úplně jiného než se tam říká, např. hned v prvních minutách říká Liam Gallagher po vstupu na jeviště "Are you mad fer it?", jenže v originálu bylo (těžko říct proč) "We are not playin' a game?", takže v těch titulcích je „Copak tady nehrajeme hru?“

Bez samochvály bych si troufl říct, že překlad mých titulků je přenější, výstižnější a vtipnější, ale to záleží už na posouzení ostatních.

Je to na posouzení diváků. Pokud jste pedanti na informační přesnosti co se týče kapely, samotného obsahu, nařážek - stáhněte si moje, pokud jste pedanti na čitelnost titulků a jejich konvence - stáhněte si překlad od tkimitkiy, který je po téhle stránce udělán lépe.

Každopádně díky za zpětnou vazbu.
4.1.2017 10:37 Ajvngou odpovědět
Tyhle titulky mají dost vad na kráse: Obrovské CPS (nedá se to učíst), díky nechávání textu kdo mluví, "Vás" se píše s malým "v", citoslovce oh, hm, huh, apod. se do titulí nepíšou, "Wow! No doprdele" - wow - páni, ty jo apod., do prdele zvlášť.

Jinak překlad vypadá fajn, bohužel, když se něco nedá učíst, tak může být třeba eňoňůňo extra super, ale požitek z titulků bude nula.

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB


Registrace
HLEDÁNÍ

Seriály

Filmy/jednotlivé titulky

VZKAZY Z FÓRA


 


Zavřít reklamu