Fighter (2024)

Fighter Další název

 

Uložil
lordek
1
Dát hlas překladateli Dát hlas uloženo: 14.4.2024 rok: 2024
StaženoTento měsíc: 319 Celkem: 319 Naposledy: 30.4.2024
Další infoPočet CD: 1Velikost: --- typ titulků: srt FPS: 60
Verze pro Fighter 2024 1080p WEBRip x264 AAC5 1 [YTS MX] Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
Sedí na verze:
Fighter 2024 1080p WEBRip x264 AAC5 1 [YTS MX]
Fighter.2024.HINDI.1080p.10bit.WEBRip.6CH.x265.HEVC-PSA
Fighter (2024) Hindi (720p WEBRip NF AV1 10bit Opus 2.0 ESub - SiaRa) - [MCX]

Kdyby sedělo i na jiné verze, tak dejte vědět.

---rip je dostupný na veřejně známých úložištích.

Titulky NENAHRÁVEJTE na jiné weby, NEVKLÁDEJTE je do obrazu či .mkv, ani s nimi jinak NEMANIPULUJTE.
V záložce "Rozpracované" najdete stav překladu i verzi na kterou titulky překládám.

Poznámky /vysvětlivky/informace:

Mansehra- je město v provincii Khyber Pakhtunkhwa v Pákistánu a ústředí Mansehra District. Je to 71. největší město v Pákistánu podle počtu obyvatel a 7. největší město v provincii. Název města je odvozen od jména jeho zakladatele Mahana Singha, který byl správcem sikhské armády za vlády Randžíta Singha.

Džajše Muhammad- je pákistánská teroristická skupina Deobandi Jihadist působící v Kašmíru. Primárním motivem skupiny je oddělit Kašmír od Indie a sloučit jej s Pákistánem. Od svého založení v roce 2000 skupina provedla několik útoků ve státě Džammú a Kašmír.

Kašmír- je historické území a bývalé knížectví v Himálaji, dnes nárokované a spravované Indií, Pákistánem a částečně i Čínou. Území se dnes dělí na indický spolkový stát Džammú a Kašmír, Azád Kašmír a Gilgit - Baltistán a čínskou část Aksai Čin.

Šrínagar- je letní hlavní město indického svazového státu Džammú a Kašmír, které se rozkládá v Kašmírském údolí. Město se rozkládá na březích řeky Dželam, přítoku řeky Indus. Město je proslavené jezery s plovoucími domy, největší z jezer je Dál. Šrínagar také proslavily rukodělné výrobky a sušené ovoce.

Operation All Out(OAO)-společná ofenzíva zahájená indickými bezpečnostními silami v roce 2017 s cílem zlikvidovaet militanty a teroristy v Kašmíru, dokud ve státě nenastane úplný mír.

Mazáre Šeríf- je čtvrté největší město Afghánistánu, největší sídlo v severní části země a hlavní město provincie Balch. Od hlavního města země Kábulu je vzdáleno zhruba 450 km. žije zde přibližně 500 tisíc obyvatel. Největší národnostní skupinu tvoří Tádžikové, následováni Paštúny, Uzbeky a Hazáry.

ISI- byla vytvořena v roce 1948 po první válce v Kašmíru, která odhalila slabiny ve shromažďování, sdílení a koordinaci zpravodajských informací mezi armádou, letectvem, námořnictvem, zpravodajským úřadem (IB) a vojenskou rozvědkou (MI).

Jai Hind- je pozdrav a slogan, který původně znamenal „Vítězství pro Hindustan“ a v současném hovorovém použití často znamená „Ať žije Indie“ nebo „Pozdrav Indii“. Nebo je také možné použít výraz: Sláva Indii.

Medaile Vayu Sena- je vojenské vyznamenání, které se obvykle uděluje v době míru za dobře odvedenou práci v indickém letectvu. Nicméně, to bylo uděleno v době konfliktu za činy galantnosti tváří v tvář nepříteli, i když ne ve stejném počtu jako Vir Chakra.

Suchoj Su-30- je ruský víceúčelový bojový letoun. Jedná se o další vývoj typu Suchoj Su-27 s cílem vyrobit víceúčelový letoun, schopný na rozdíl od Su-27 i plnohodnotné role stíhacího bombardéru. Důraz úprav byl především kladen na prodloužení doletu a použití široké palety protizemní výzbroje.

Rogan josh- je aromatické kari maso pocházející z Kašmíru. Vyrábí se z červeného masa – tradičně jehněčího, skopového nebo kozího – a barvené a ochucené především květem alkanetu a kašmírskými chilli. Je to jeden z typických receptů kašmírské kuchyně.

Wazwan- je vícechodové jídlo v kašmírské kuchyni pocházející z Kašmíru. Téměř všechna jídla jsou na masovém základě s použitím jehněčího nebo kuřecího masa s několika vegetariánskými pokrmy. Je populární v celé větší oblasti Kašmíru. Kromě toho se Wazwan podává také mezinárodně na festivalech a setkáních v Kašmíru.

Palak paneer- je indické jídlo sestávající z chhena nebo paneer v husté pastě vyrobené z pyré špenátu, nazývané palak v hindštině, maráthštině, gudžarátštině a dalších indických jazycích. Termíny palak chhena a saag chhena jsou někdy používány zaměnitelně v restauracích v anglosféře.

Džammú- je část indického státu Džammú a Kašmír, nacházející se jižně od hřebene pohoří Pir Panjal, které ji odděluje od Kašmírského údolí.

Shalimar Bagh- je mughalská zahrada ve Šrínagaru, Džammú a Kašmír, Indie, propojená kanálem na severovýchod od jezera Dal. To je také známé jako Shalimar Gardens, Farah Baksh a Faiz Baksh. Další slavná pobřežní zahrada v okolí je Nishat Bagh, „Zahrada rozkoše“.

Hexogen- je velmi silná, karcinogenní, často používaná trhavina, často též označovaná jako Cyklonit, RDX nebo T₄.

RAW- je zahraniční zpravodajská agentura Indie. Primární funkcí agentury je shromažďování cizích zpravodajských informací, boj proti terorismu, kontra-proliferace, poradenství indickým politikům a prosazování zahraničních strategických zájmů Indie. Podílí se také na bezpečnosti indického jaderného programu.

POK- je region v severní části indického subkontinentu, který je v současnosti pod kontrolou Pákistánu. To bylo dříve součástí knížecího státu Džammú a Kašmír, který byl ovládán hinduistickým mahárádžou, ale měl většinovou muslimskou populaci.

CRPF- je vnitřní bezpečnostní a bojová síla v Indii pod vedením ministerstva vnitra (MHA) indické vlády.

LOC -je vojenská velitelská linie mezi částmi bývalého knížecího státu Džammú a Kašmír spravovaných Indií a Pákistánem.

Operace Bandar- byl odvetou za teroristický útok Pulwama v Indii, při kterém 14. února 2019 zahynulo 40 vojáků.

Mudžáhid- je muslim angažovaný a bojující v boji – džihádu. Etymologicky jde o arabské slovo, které má stejný slovní kořen jako džihád, znamenající úsilí nebo boj, typicky vojenského nebo polovojenského charakteru a nábožensky motivovaný.

Param Vir Chakra- je nejvyšší indické vojenské vyznamenání, které se uděluje za projevování význačných činů udatnosti během války. Param Vir Chakra se překládá jako „Kolo nejvyššího statečného“ a cena se uděluje za „nejnápadnější statečnost v přítomnosti nepřítele“.

Nirmal Jit Singh Sekhon- byl důstojníkem indického letectva. Posmrtně mu byla udělena Param Vir Chakra, nejvyšší indické vojenské vyznamenání během války, jako uznání jeho osamocené obrany letecké základny Šrínagar proti náletu pákistánského letectva během indicko-pákistánské války v roce 1971.

Lakhnaú- je hlavní město indického státu Uttarpradéš, také přezdívané město navábů či Zlaté město Východu. Má asi 2,8 milionu obyvatel, nachází se v nadmořské výšce 123 metrů a má rozlohu 2528 km². Charakteristickým rysem města jsou krásné zahrady. Přes Lakhnaú protéká Gómatí, levý přítok Gangy.

The Garud Commando Force- je jednotka speciálních sil indického letectva. Byla založena v únoru 2004 a má současnou sílu více než 1500 zaměstnanců. Jednotka odvozuje svůj název od Garudy, hinduistického boha.

Iljušin Il-76- je víceúčelový čtyřmotorový strategický transportní letoun navržený sovětskou konstrukční kanceláří Iljušin. Poprvé byl plánovaný v roce 1967 jako komerční nákladní letoun a náhrada za turbovrtulové Antonovy An-12.

As-Salaam-Alaikum- arabský pozdrav znamenající „Mír s tebou(vámi)“ byl a je standardním pozdravem mezi členy islámského národa. Ve filmu jsem ponechal originál.

The Sword of Honour(Meč cti)- se uděluje britskému armádnímu kadetovi, který je velitelem považován za celkově nejlepší v kurzu.

A jen tak mimochodem, co se týče písniček, tak jsem přeložil pouze ty, kde to zpívaly postavy a dávalo to zrovna v tom kontextu smysl.

Možná i to je špatně, protože se v prvé řadě nejedná o žádný muzikál. I když v Indii to může být trochu jinak, tak jsem to udělal takovou hybridní formou.
Třeba v takové Priscille jsem písničky přeložil a očividně to nebylo na místě a působilo to spíš rušivým dojmem. A to je film, který má s hudbou daleko víc dočinění než tady (Fighter).

Díky za pochopení. Mně osobně se film moc líbil.

Jai Hind!


Moc vám všem děkuji za veškerou podporu a za vaše zaslané hlasy.

Kdo by mě chtěl podpořit i jinak může zde
303438501/0300
CZ32 0300 0000 0003 0343 8501 IBAN

IMDB.com

Trailer Fighter

Titulky Fighter ke stažení

Fighter
Stáhnout v ZIP Fighter

Historie Fighter

Zatím žádná historie ani nové verze těchto titulků

RECENZE Fighter

17.4.2024 22:29 Dharter odpovědět
V titulcích nejsou přeloženy písně, což mě překvapuje. Jestli nebyly načasovány v EN titulcích, tak to chápu. Díky za překlad.
17.4.2024 18:19 pabloking Prémiový uživatel odpovědět
Díky Ti!
15.4.2024 22:49 panacik80 odpovědět
dakujem sedi aj na Fighter (2024) Hindi (720p WEBRip NF AV1 10bit Opus 2.0 ESub - SiaRa) - [MCX]
15.4.2024 16:42 pajom118 odpovědět
bez fotografie
Díky
15.4.2024 10:03 Eg0707 Prémiový uživatel odpovědět
bez fotografie
Skvele, dik....
15.4.2024 6:28 pavelbar odpovědět
bez fotografie
díky
15.4.2024 6:27 sisulienka odpovědět
bez fotografie
vďaka
14.4.2024 21:57 jcip.jc odpovědět
bez fotografie
díky moc
14.4.2024 21:31 illy odpovědět
díky
14.4.2024 20:45 spero Prémiový uživatel odpovědět
bez fotografie
Dik, sedia aj na Fighter.2024.HINDI.1080p.10bit.WEBRip.6CH.x265.HEVC-PSA :-)
14.4.2024 20:14 berusak Prémiový uživatel odpovědět
Děkuji za překlad :-)

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB


Registrace
HLEDÁNÍ

Seriály

Filmy/jednotlivé titulky

VZKAZY Z FÓRA
Ok,toho jsem si nevšimnul.Díky za info.
Není, je to vyloženě jiný film - Omen (Augure) 2023. Chyba na jejich straně.
Juj, děkuji. 🤩K dispozici YTS verze.
Ahojte. Tí, ktorí používate doplnok Titulky++ ste si asi všimli, že v sekcii "Požadavky" sa mnohé po
To je úplně k jinému filmu Omen (Augure) 2023. Celkově ten film na YTS je jiný film, jsou úplně mimo
Titulky anglické k WEB kvalita: yts.mx/movies/the-first-omen-2024
WEB kvalita: https://yts.mx/movies/the-first-omen-2024
A k tomu bych dodal, prakticky nováček. Dál asi netřeba komentovat. Snad to nedopadne podobně.. Já m
Můžou se stát i jiné okolnosti. Takže podle mého to prostě neznamená vůbec nic.
Zájem je, ale nikomu se nechce sahat na rozdělaný projekt. Zájem jsem měl, ale když to vidím v rozpr
Jsem překvapen, že se toho filmu neujalo nějaké překladatelské eso tady.
děkuji ..... hned prvního pošlu hlas :-)
Není co schvalovat, autor verzi po korekci zkrátka ještě nenahrál.
Kde zase viazne schvalenie? Pre kristove rany.
Ještě to není na premiu. Jsem si to chtěla dát k obědu. 😭
Díky moc.díky za překlad
Bloodline Killer.2024.1080p.WEB-DL.DD+5.1.H264-BobDobbs
Netuším ako by to bolo u teba, ale u Saurix (a iných serióznych prekladateľov to znamená HOTOVO. Oni
Moje práce je tady hotova. Překladatel původních titulků už to má ve vlastních rukou.
opět neznám, díky za tip .... A ještě se to odehrává v letadle ....Super
Bloodline.Killer.2024.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264
Neznamená nic.Tak co?
Keď prekladateľka v stave prekladu uvedie údaj 100%.
Díky moc.kedy to bude hotove?poprosim o prekladVOD 7.5.


 


Zavřít reklamu