Servant (1963)

Servant Další název

Sluha

Uložil
bez fotografie
PietroAretino Dát hlas překladateli Dát hlas uloženo: 4.7.2008 rok: 1963
StaženoTento měsíc: 0 Celkem: 50 Naposledy: 29.8.2022
Další infoPočet CD: 1Velikost: 1 566 607 360 B typ titulků: srt FPS: -
Verze pro The.Servant.1963.(El.Sirviente).DVDRip.XviD.MP3.Dual.ENG-ESP.avi Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
Přesně pro verzi:
The.Servant.1963.(El.Sirviente).DVDRip.XviD.MP3.Dual.ENG-ESP.avi
1.46 GB
IMDB.com

Trailer Servant

Titulky Servant ke stažení

Servant
1 566 607 360 B
Stáhnout v ZIP Servant

Historie Servant

Zatím žádná historie ani nové verze těchto titulků

RECENZE Servant

uploader4.7.2008 21:08 PietroAretino odpovědět
bez fotografie
Já nejsem naštvaný, jen někdy zklamaný........ Prosím vás, svět není jen film!

Je to jednoduché: Co kdysi bylo v kinech, se jen těžce vrací k dnešnímu filmovému divákovi. Beru na vědomí, že skoro každý má rád filmy vyprávěné módním a novým filmovým jazykem. To, že jsem s nadsázkou hodnotil titulky.com jako server nýmandů, je docela pochopitelné, když uvážím, na jaké titulky se zaměřuje jeho klientela (a to jsme v zásadě my všichni v průměru). Pokud ale uvážím, kolik toho všeho ve filmu existuje, zdá se mi český titulkářský záběr poněkud úzký a plytký a občas to pociťuji s trochou smutku, že lidé vnímají film převážně jako médium máloduché zábavy. Také nerozumím tomu neustálému soutěžení, kdo dříve přeloží něco, co ještě není v kinech, ale patrně jsem indisponován absencí hackerského srdce.
Omlouvám se. Nechtěl jsem, aby moje věta "Server nýmandů" vyzněla povýšeně a vyděleně. Jistěže i já si občas něco odsud "vezmu". Ale protože jsem sám dal na server několik titulků, mohu snad něco slušně kritizovat. Vulgární jako někteří snad ještě nejsem. Děkuji za pochopení.
4.7.2008 20:24 Ferry odpovědět
Dobře rain king :-)
uploader4.7.2008 19:27 PietroAretino odpovědět
bez fotografie
Nejde o "Podraz" ani o "Na stopě". To je pořád americká produkce. Hele, já nejsem nějaký internetový debatér. Nejvíc mě pochopil Admin Vidra.
Existuje nejméně 5000 filmů, které tady mohou mít titulky, nicméně je nebudou mít.
Prokristapána, jen se podívejte na to, kolika titulky disponuje španělský jazyk! Italský film tady titulky nemá téměř vůbec ajaká je tofilmová velmoc. Mě se fakt nechce poučovat a už vůbec ne vyjmenovávat, co tu chybí. je to server nýmandů, zaplaťpánbů, že alespoň adolescentních. Ti z toho sledování blbostí mají šanci vyrůst. Ostatním přeju na cestě filmovým bahnem "Příjemný let"!
4.7.2008 18:15 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
PietroAretino: jo tak to jo, přišlo mi to zvláštní :-) no tak musíš vycházet z dnešní komerční doby a kam se to všechno přesunulo. Většina lidí dnes ani u filmu neudrží pozornost a dělá u toho milión jiných věcí a když tam něco bouchne, tak se podívají na to co :-)
Ale tak je fajn, že se někdo jako ty věnuje i těm starším a pro ostatní míň známým kouskům, pak je tu šance, že se časem k někomu donese i něco jiného.
uploader4.7.2008 17:53 PietroAretino odpovědět
bez fotografie
Neblbni, to přece není důvod, abych něco takového psal. Je to server nýmandů, protože většinou preferuje blbosti před kvalitníma věcma. Prostě mám za to, že zdejší lidi vůbec nevědí, že kinematografie nejsou jen novinky, horrory, akce a filmové podivnosti. To jsou ti, které nazývám nýmandy. A ty obviňuju z průměrnosti tohoto serveru.
4.7.2008 15:37 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
copak, neunesl jsi, že jsem při schvalování přejmenoval název z "Servant, The" na "The Servant" ?
uploader4.7.2008 14:59 PietroAretino odpovědět
bez fotografie
Server nýmandů!

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB