Avis de mistral (2014)

Avis de mistral Další název

My summer in Provence

Uložil
bez fotografie
marekbecica Hodnocení uloženo: 21.6.2015 rok: 2014
StaženoTento měsíc: 2 Celkem: 545 Naposledy: 15.8.2019
Další infoPočet CD: 1Velikost: 1 299 192 033 B typ titulků: srt FPS: 24
Verze pro Avis.de.mistral.2014.BluRay.1080p.5.1CH.x264.Ganool Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
Moje první titulky, tak to berte s rezervou. Překládal jsem si to především pro sebe. Přeloženo z anglických titulků + anglické pasáže z odposlechu.

Mělo by sedět na:
Avis.de.mistral.2014.BluRay.1080p.5.1CH.x264.Ganool
Avis De Mistral 2014 480p BRRip XviD AC3-HDx

Přečasy dělat nebudu.
IMDB.com

Titulky Avis de mistral ke stažení

Avis de mistral (CD 1) 1 299 192 033 B
Stáhnout v jednom archivu Avis de mistral

Historie Avis de mistral

Zatím žádná historie ani nové verze těchto titulků

RECENZE Avis de mistral

10.9.2015 20:25 pskoda odpovědět
bez fotografie
V těch titulích bylo tolik chyb, že jsem to nemohl nechat jen tak. Je to skvělý film a zaslouží si pořádné titulky. Takže zde po rychlé korekci (ne 100%).

příloha Avis de mistral.srt
29.7.2015 23:02 SestraJoy odpovědět
bez fotografie
Dík moc!
Fr
11.7.2015 22:57 vurderlak odpovědět
bez fotografie
jeeej, super, tesim sa, dlho som cakala! :-)
23.6.2015 16:38 evallu odpovědět
bez fotografie
Veľká vďaka :-)
22.6.2015 17:42 NewScream odpovědět
Díky moc. Sedí i na:
Avis.De.Mistral.2014.1080p.BluRay.x264-RedBlade (6,55 GB)
22.6.2015 17:18 TomStrom odpovědět
Na jaře jsem to měl zapsaný v rozpracovaných, pak mi do toho přišel překlad minisérie Gallipoli a dokončení Zmrtvýchvstalého a včera jsem začal v překladu pokračovat. A dneska už nemusím. Samozřejmě nic ve zlým, díky, že ses toho ujal, jen mě rozesmálo, že jsem chtěl udělat druhou půlku a zrovna se objeví hotový titulky. :-D
22.6.2015 10:06 eldina odpovědět
bez fotografie
vdaka za titulky, vdaka aj tebe-MiSrt8 za tip.
22.6.2015 7:25 MiStr8 Prémiový uživatel odpovědět
bez fotografie
díky! sedí i na Avis.De.Mistral.2014.BRRip.x264-RARBG - 903.77 MB

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB


Registrace
Pokročilé hledání
VZKAZY Z FÓRA
ano. dnes na 100% :)Prosím budou už titulky dnes?Chtěl by to někdo přeložit?
Bezva, že ti tam tentokrát přiskakují % docela rychle ;)

Ale tvé předchozí titulky jsou stále jen
Taky se připojuji s prosbou o překlad. Max mi vážně přirostl k srdci a je škoda, že není přeloženo v
žádný zájem o překlad ? to je škodaOtitulkoval by to někdo?Díky,počkám si!!
Uvidím, až je odkoukám, zatím jsem k nim ale nenašla kvalitní materiál.
Fist And Furious mě zaujalo
Vidím, že toho máš hafo. Směle do toho, budu se těšit ;-)
Moc prosím o překlad všech epizod v 6. sérii, předem velké díky!
Moc prosím o překlad.
No já nevím nečekal jsem moc ale přišlo mi to zbytečně natáhlé, a až na posledních pár minut nudné..
Uvažuju nad překladem, ale zatím jsem neměl ani prostor si to pustit a časem teď dvakrát neoplývám :
Taktiež sa pripájam o preklad. Pekne prosiiiiiím. ĎAkujem
Hrozně moc se těším na titule. :)Budu se těšit.Děkuji.No pekne ďakujem že si sa uvedomilMoc se těším, díky za to, co děláte!
Díky za odpověd, tak snad brzy, už se těším.
To já neovlivním. Schvaluje to admin.
Za The Scoundreals předem děkuju, pokud to teda přeložíte :) . Neplánujete do budoucna např. tohle ?
Ahoj za jak dlouho budou schválené ? Neprudím jen se chci zeptat.
Přidala jsem sem stav překladu, abyste viděli, že se na tom fakt budu snažit něco udělat, kdykoliv m
perry19: za šíření translátoru bude příště ban. tímto přístupem pouze přispíváš k tomu, že filmu vzn
Jasně že ne. "Zabijte smrdlavé chyby." :D :D :D I když jeden neví, jestli se smát nebo brečet. ;-)
Dufam, ze ta to nedemotivuje. Deti si to asi pozru s tym shitom, ale verim, ze je dost ludi, ktorym
To je google translator shit. Co tam chces opravovat? To treba cele prelozit odznova.
Taky tě miluju, brouku.♥ Motivace jako blázen. O důvod víc, proč se nehonit.