Gossip Girl S04E15 (2007)

Gossip Girl S04E15 Další název

Super Drbna 4/15

Uložil
channicka Dát hlas překladateli Dát hlas uloženo: 16.2.2011 rok: 2007
StaženoTento měsíc: 0 Celkem: 10 072 Naposledy: 19.10.2023
Další infoPočet CD: 1Velikost: 367 383 158 B typ titulků: srt FPS: -
Verze pro gossip.girl.s04e15.hdtv.xvid-2hd Další verze
Náhled zobrazit náhled
Poznámka
*IT-GIRL HAPPENED ONE NIGHT*
Překlad + úprava časování: channicka

Pokud jste s titulky spokojení, vyjádřená podpora potěší.
Pokud mi chcete poslat věcný dar, pište na mail.
Pokud narazíte na nepřesnost/chybu, dejte vědět.

Případný přečas zajišťuje skream.

Varování: Objeví se spoiler k jednomu z mých oblíbených filmů - Rosemary má děťátko. Doporučuju shlédnout, ať už před nebo po této epizodě. x)

channicka <3
www.gossip-girl.tym.cz
IMDB.com

Titulky Gossip Girl S04E15 ke stažení

Gossip Girl S04E15
367 383 158 B
Stáhnout v ZIP Gossip Girl S04E15
Seznam ostatních dílů TV seriálu Gossip Girl (sezóna 4)
Stáhnout všechny epizody najednou z prémiového serveru
titulky byly aktualizovány, naposled 18.2.2011 11:37, historii můžete zobrazit

Historie Gossip Girl S04E15

18.2.2011 (CD1) channicka drobné korekce
16.2.2011 (CD1) channicka Původní verze

RECENZE Gossip Girl S04E15

27.2.2011 13:05 Roxyon odpovědět
bez fotografie
Tohle nedělní odpoledne mě donutilo přelouskat celou konverzaci. Tak tedy také přidám svůj názor.

Channičko, Tvoje titulky miluju a vždycky čekám jen na ně. A k těm "pomluvám" od jisté slečny? Asi Ti hodně závidí, ale jak se říká: "Špatná reklama, taky reklama.", ne? :-D

STRAWBERRYNKO, jedna rada pro Tebe! Změň si přezdívku na Lemonka, neboť jsi kyselá víc jak citrón! (Snad mi tu nenajdeš moc pravopisných chyb ;-) )

22.2.2011 14:18 sweet V odpovědět
bez fotografie
Já se teda pobavila - jak u dalšího dílu GG, tak u tady té žabomyší války :-D titulky od channicky jsou super, když vidím, že GG (i cokoli jiného) překládala okamžitě si je stáhnu, ale tohle co se tady děje, to je fakt k smíchu - tisíc lidí děkuje a pak příjde jedna zahořklá slečna a zaspamuje diskuzi :-D Jak říkají ostatní - dupla si teda parádně :-D
Jinak díky CH. za perfektní titulky - nenech se odradit a krásně překládej dál :-)
20.2.2011 22:12 kllarrinka odpovědět
bez fotografie
díky moc za titulky! jsi nejlepší!:-) díky díky:-)
19.2.2011 15:03 tsevca odpovědět
bez fotografie
strawberrynka: Najednou...
19.2.2011 14:28 mivancova odpovědět
bez fotografie
Vdaka za titulky :-) bezne tu nepisem, ale preluskala som celu diskusiu a som v nemom uzase nad tou strawberrynkou :-/
19.2.2011 12:56 skream odpovědět
bez fotografie
asi tak: když sledujete děj, takových p***vin jako čárka, středník nebo chybějící písmeno si nevšimnete. A nějaké makrónky? Ani sem si nevšiml že se o nich mluvilo protože děj tohoto seriálu je už o ničem oproti 1. sérii.
19.2.2011 10:24 Morpheus88 odpovědět
bez fotografie
Ginevevra +10 :-)
18.2.2011 18:34 vidra odpovědět
ale no tak, holky...
ano, to PSko si mohla strawberrynka odpustit, ano, na začátku se chovala řekněme tak, jak tady bylo uvedeno, bez jakéhokoli náznaku překladatelské etiky, ale ten dnešní výčet věcí, co psala, bych bral pozitivně. jedná se o konkrétní věci, věci, na které může channicka reagovat a tedy některé buď akceptovat, nebo vyvrátit. ale takovou výměnu názorů bych bral, nic špatného na ní nevidím (a těžit z ní mohou obě překladatelky). strawberrynku zatím neznáme dostatečně, patrně nezná překladatelské prostředí a věci kolem, třeba se ukáže i v jiném (lepším) světle, než v počátku...
18.2.2011 18:31 zvolda odpovědět
co je na "že jsi" špatně?
18.2.2011 18:13 tsevca odpovědět
bez fotografie
strawberrynka: Co tě furt žere? Proč máš neustále potřebu tu otravovat vzduch? Chodila channicka a otravovala tebe u tvých titulek? Ne, nenapsala ti ani řádku. Sama je zastáncem svobody, co se tvorby titulků týče, takže měla tu slušnost nechat tě být, ale ty ji musíš otravovat. Přijdeš si sem a jak malé děcko si stěžuješ, že ti neschválili titulky. Co s tím má channicka společného? A nech si ty trapné výmluvy, žes věděla, že se sem vidra podívá. Je několik spolehlivějších způsobů jak kontaktovat vedení webu, včetně kontaktního formuláře hned pod přihlášením. Ani jsi to neoznámila slušně. Prostě jsi musela upozornit, jak je ti, chudince, křivděno, aby si od tebe nestáhlo snad míň lidí titulky. Co z toho máš? Tebe to stejně do konce série přejde a zaměříš se na jinou kravinu. Proč to musíš kazit těm, kteří seriál sledují nějakého tři a půl roku?
Málem ses zbláznila, když tě někdo upozornil na chybu, ale sem si napíšeš neexistující chyby a ještě se vysmíváš channičce, když ti je zdůvodní, jinak si to množství smajlíků nejde vysvětlit.
Dobře, dělej si titulky, ale nevybíjej si zlost kvůli objektivní kritice na lidech, kteří ti nic neudělali. Já nerada používám vulgarismy, ale tady se chováš vyloženě jak kráva.
Když ty jsi tak ideální, proč jsi nezareagovala na xtomase252?
A ještě jednu věc bych ocenila. Odpusť si tu Hanku. Ať se channicka jmenuje jakkoliv, stejně jako ty si pro internet vybrala nějakou přezdívku, mohla bys to respektovat. Jednak pochybuji, že jste nějaké kamarádky, a jednak ti ona taky neříká Jahodo.

P.S.: Když už jsi musela to své P.S. dodat, tak jsem si dala tu práci a celou tu diskuzi přelouskala. Příspěvků tam bylo hodně a jen jediný napsal něco v podobném smyslu. Navíc měl dotyčný ve svém kratičkém komentáři tolik chyb, že by se i čtyřkař musel stydět, takže o tom asi moc neví. Ostatně ty jsi měla po dvou chybách v první i poslední větě, kromě jiných. A dělalas i chyby, které jsi zkritizovala channičce.
18.2.2011 13:19 vidra odpovědět
ale tak napsala to slušně, proč ne. pokud si nějaké věci dokáže channicka obhájit, taky proč ne. a některé ty věci se klidně vyladí.
18.2.2011 13:08 xtomas252 odpovědět
strawberynka: Tak tohle bylo dost ubohý... Mám se na ten díl podívat s tvými titulkami? Sice seriál nesleduju, ale klidně bych udělal výjimku.
uploader18.2.2011 11:36 channicka odpovědět
no, obecně máš pravdu, i když, na druhou stranu, hnidopich najde chyby v každých titulkách, zvláště uražený hnidopich. x)
a taky je zajímavé, že sis pro jistotu ještě vymyslela neexistující chyby, jen aby seznam vypadal delší.

když Serena mluví o makrónkách, tak myslí opravdu makrónky; tedy francouzské cukroví.
http://www.cuketka.cz/?p=2958

a když Serena přijde pak domů, tak je sice vidět, že Biancy na sobě má, ale má je na sobě zjevně právě proto, že jsou to její oblíbené boty. http://www.facebook.com/group.php?gid=2973625234

a vzhledem k tomu, že Chuck v minulém díle oslovoval Thorpa Russelli, dala jsem tam, že si tykají; v průběhu tohohle dílu to tak střídal, takže jsem tam to občasné vykání nechala vědomě, a to v případě, že se mu rozhodl prokazovat úctu.
17.2.2011 21:36 bleduleeee odpovědět
bez fotografie
jako vždy super titulky od channicky
17.2.2011 13:24 vidra odpovědět
strawberrynka: tohle se tady řešilo tolikrát... a ne, nemáš pravdu, nepomohlo by to ničemu... pomohli by ukáznění uživatelé, toť vše... (mimochodem už jsem to psal). a spolehliví uživatelé a pravidelní překladatelé mají automatické schvalování, takže to dost věcí kryje. ve frontě na schválení bývá málokdy něco extra... a většinu do 24 hodin schválím, takže tak...
17.2.2011 13:16 vidra odpovědět
strawberrynka: bohužel nejvíc by pomohli slušní uživatelé, ale to já neovlivním...
17.2.2011 13:15 skream odpovědět
bez fotografie
verzi 720p jsem právě přečasoval, chanicka to sem co nevidět hodí (14tý díl taky)
17.2.2011 10:45 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
vlachy: nabourání na cizí účet zde nepamatuji několik let. a překladatelé si své účty chrání dobře. co se týče "rupnutí v bedně", proto dávám automatické schvalování lidem, kterým věřím a není problém po takovém incidentu tento status odebrat, čili není důvod prověřovat něco, co prověřují uživatelé svým stahováním neustále (jednoduše by se to neutajilo...)
17.2.2011 10:35 vlachy odpovědět
bez fotografie
vidra: no samozrejme se za nic omlouvat nemusis :-) A nikdo te nenuti to tak delat, to bylo jen objektivni hledisko... Ne ze bych ji to pral, ale predstav si, ze channicce rupne v bedne nebo se ji spise nekdo nekam naboura a nahraje nejake komicke ci sproste titulky... Takze si jenom myslim, ze by bylo dobre kontrolovat vsechny titulky... :-)
17.2.2011 7:43 ADMIN_ViDRA Prémiový uživatel odpovědět
strawberrynka: děláš jako kdybys mi za to snad platila...
vlachy: už to zde padlo, channicka nahrála titulky o něco později, ale jako pravidelná překladatelka, na kterou je spolehnutí, má automatické schvalování. strawberrynka nahrála titulky v době, kdy už jsem u počítače nebyl (kdybych je v té době schválil, zde by se oboje titulky ukázaly naprosto ve stejnou dobu, tedy ohledně tohoto se zde žádné "dřív" nekoná). druhý den obvykle od rána pracuji (teď jsem navíc nemocný), takže jsem řešil spoustu dalších věcí. když jsem se pak včera dostal ke schvalování, stihl jsem projít jen nějaké starší titulky, které měly špatně povyplňované názvy, i tak mi to zabralo přes půl hodiny. na víc už moc čas nebyl (stejně by se servery synchornizovaly až ve dvě hodiny ráno). a jelikož jsem věděl, že už nemám moc času, nebudu přeci odklikávat jen titulky strawberrynky, protože si dupne, to by nebylo fér vůči těm ostatním, co včera nahráli titulky. vždy se snažím jít alespoň trochu postupně, žádné naschvály nedělám.
i když vlastně nechápu smysl, proč bych se tady měl nějak ospravedlňovat, co jsem včera dělal a nedělal. to víceméně nemám zapotřebí a uživatelům to může být jedno...
17.2.2011 2:49 frappje odpovědět
bez fotografie
Hádejte se jak děcka, bóóóóže!

jinak Ch, keep it up!
17.2.2011 0:41 vlachy odpovědět
bez fotografie
PS: Pokud jsou titulky spatne, maji se NEschvalit a ne schvalit pozdeji...(pokud tomu tak bylo)... :-)
17.2.2011 0:40 vlachy odpovědět
bez fotografie
DIKY ZA TITULKY! ALE! : Trosku to tu rozseknu :-D Z objektivniho hlediska... Channicka je skvela co se tyce prekladu, to je opravdu nekompromisni, na druhou stranu, kdo rika, ze titulky maji byt co nejpresnejsi preklad? Byt by to menilo vyznam...(vsichni zname "uzasne" oficialni titulky k nekterym filmum... :P)(Ja osobne jsem ale samozrejme radsi kdyz je to prekladano dobre...) oproti tomu strawberrynka zas dela titulky opravdu rychle, ale zase s chybami, ovsem pri nake zakladni znalosti anglictiny to docela de :-) A pokud opravdu titulky od channicky byli schvaleny od vlozeni drive(zatim se tu neresilo jestli je nahodu channicka nenahrala driv :P), tak je to trochu nefer, dle meho NEexistuje nic jako "overeny" uzivatel, jestlize se titulky overuji, tak vsechny... a pokud mozno co nejvice postupne... Tolik ode mne :-)
16.2.2011 23:43 tsevca odpovědět
bez fotografie
strawberrynka: Chováš se tu jak rozmazlené děcko. I kdyby ti to dělali naschvál. Po tom, cos předvedla minulý týden, se nemůžeš divit.
16.2.2011 22:51 lorsson odpovědět
bez fotografie
strawberrynka - admini jsou jen lidi a nemají čas pouze na tvé titulky, kdykoliv si uraženě dupneš, takže běž spamovat někam jinam.
16.2.2011 22:39 xtomas252 odpovědět
strawberrynka: Co je na tom prosím tě sprostého? Děláš titulky s chybami, když tě na ně někdo upozorní, tak děláš, že jsi snad dokonalá a odmítáš jakékoliv chyby opravit jen proto, že máš pocit, že je to tak, jak to máš ty, správné. Tím pádem admin přednostně schválí kvalitnější překlad, který sem nahrává STÁLÝ překladatel, což je o důvod víc, proč tvoej titulky neschvalovat. Toť můj názor, teď si mě klidně sežer.
uploader16.2.2011 21:35 channicka odpovědět
tyna1118 - kousek pod mým proslovem klikni na "Gossip Girl S04E15 (CD 1)"
uploader16.2.2011 21:33 channicka odpovědět
já ale admin nejsem ani ti titulky neschválím, takže si to řeš prosím někde jinde.
16.2.2011 21:08 Tanjushka odpovědět
bez fotografie
channicko díky, tvoje titulky jsou nejlepší...moc mi chyběly u předchozích dílů :-)
uploader16.2.2011 18:58 channicka odpovědět
malyreginek: asi proto, že já jsem na rozdíl od ní ověřený uživatel a tímpádem mám automatické schvalování?
16.2.2011 18:24 lucikproch odpovědět
bez fotografie
Jsi úžasná a máš můj největší obdiv!!!:-*
16.2.2011 18:13 frozendiablo odpovědět
THANKS!
16.2.2011 17:14 klarka33 odpovědět
bez fotografie
Díííky!!
16.2.2011 16:10 malyreginek odpovědět
bez fotografie
Zajímalo by mě, jaktože jsou tu titulky od channicky(za které ovšem děkuji) ve 2 v noci, a od strawberrynky, která psala kolem 11, že je dala schvalovat, tak tu ještě nejsou... Může mi to někdo prosím vyvtělit?
16.2.2011 16:02 kery77 odpovědět
bez fotografie
díky :-)
16.2.2011 15:47 lenussska.m odpovědět
bez fotografie
děkujuuu :-)
16.2.2011 13:55 polippolip odpovědět
bez fotografie
vdaka za rychle titulky :-)
16.2.2011 13:48 hakatoo odpovědět
bez fotografie
pridávám se k holkám nemocným a channicce moc dekujuu :-)
16.2.2011 12:54 Hopschoolka odpovědět
bez fotografie
Skvělé, moc děkuji ! :-)
16.2.2011 12:54 ell.vesela odpovědět
bez fotografie
perfektní :-) děkuju
16.2.2011 11:40 tapkacek odpovědět
bez fotografie
Děkuji moc :-)
16.2.2011 11:30 Leenusinka odpovědět
bez fotografie
supér!!moc díky!:-)
uploader16.2.2011 10:46 channicka odpovědět
sakra, doufám, že GG není přenašeč bacilů!
16.2.2011 10:03 Geedicka odpovědět
bez fotografie
pááni to bylo rychlý... děkuji moc, přidávám se tady k řadám nemocných a oceňuji;-))
16.2.2011 9:34 Dark_Butterfly odpovědět
bez fotografie
taky ležím s chřipkou, takže opravdu moc děkuju za rychlost :-)
16.2.2011 8:33 siTsche odpovědět
bez fotografie
Díky moc, zrovna ležím dom s chřipkou a řeším co si pustit a díky titulkum už vím co ;-)
16.2.2011 8:28 fidela odpovědět
bez fotografie
dakujem za titulky, super, ako vzdy :-)
16.2.2011 7:36 Nine9 odpovědět
bez fotografie
Díky za zajištění programu na večer ;-)
16.2.2011 2:04 sandy1001 odpovědět
bez fotografie
super rychlost, díky

Příspěvek:
Můžete připojit přílohu do velikosti 1 MB


Registrace
HLEDÁNÍ

Seriály

Filmy/jednotlivé titulky

VZKAZY Z FÓRA
DíkyMoc Ti děkuji.Moc děkuji.Velké díky.VOD 30.4.Díky za tvoji práci.
případně Refuge.2023.1080p.WEB-DL.DD+5.1.H264-BobDobbs
předem díkySouhlasím a děkuji!
Výborně. Jsem rád, že se takhle domluvíme. Nerad bych shazoval něčí práci tím, že bych ji dělal znov
Pokud vám nevadí použít takto moje titulky a udělat jim korekturu i v časování, popř. jak říkáte pok
poprosím o preklad, zatia+ idem cez translator.
Samotný překlad mi přišel kvalitní, akorát časování by chtělo o poznání větší péči. Obecně prokrátit
Pardon, ale mazal jsem se s tím poslední tři dny. Že se film už překládá, jsem přehlédl a zjistil až
Je to čistý translator.
Co jsem proklikal, jde o legitimní překlad. Za kvalitu neručím, neodvažuji se ji posuzovat.
Vždy keď niekto takto bez zápisu a narýchlo nahrá na premium stojí to za h.... Radšej si počkám na k
Ty titulky co jsou na premium serveru je překlad nebo jenom translator?
Poprosím o překlad, děkujiAsi bečko jako hrom přeložil by někdo?vyšlo s CZ/SK titulkyMR-9.Do.or.Die.2023.VOSTFR.1080p.WEB.H264-FWDowntown.Owl.2023.MULTI.2160p.WEB.H265-LOST
Lucy.Grizzli.Sophie.2024.FRENCH.1080p.WEB.H264-FW
Arthur.the.King.2024.HDR.2160p.WEB.h265-ETHEL
Arthur.the.King.2024.2160p.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR
Monkey.Man.2024.2160p.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265-FLUX
Monkey.Man.2024.HDR.2160p.WEB.H265-SLOT
Někdo kdo by se toho ujal?
Arthur.the.King.2024.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264-FLUX
Monkey Man 2024 1080p AMZN WEB-DL DD+ 5.1 Atmos H.264-FLUX
Ve středu na Blu-rayi a nejspíše i na VOD.


 


Zavřít reklamu